QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Літня спека – не завада бібліотечному дозвіллю

Бібліотекарі централізованої бібліотечної системи продовжують активно залучати олександрійців різного віку до бібліотечних розваг як у центрі міста, так і у віддалених мікрорайонах та селищах.
Діти з недільної школи при Ставропігійному храмі на честь Різдва Христового УПК знову завітали до бібліотеки-філії № 10 (м-н Перемога), де створювали веселі літні аплікації.
Окрім того, працівники цієї ж філії відвідали ЗДО № 8, щоби залучити його вихованців до рухливих ігор, змагань на кращу пантоміму, читання казок, перегляду яскравих дитячих журналів та книг.
На бібліогостини до дитячої книгозбірні приходили й вихованці закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 2. Разом з казковими героями дітки вирушили у веселу екскурсію бібліотекою, створювали літні малюнки, збирали на швидкість ягоди, відгадували загадки, танцювали, виконували бажання чарівної скриньки, фантазували та брали участь у веселих естафетах.
Побували в центральній бібліотеці для дітей і вихованці Центру раннього розвитку «Нове покоління». Малечу чекала кімната казок, ігрові майданчики, платформи з розвагами й забавами та перегляд лялькової вистави. Приємною несподіванкою для дітлахів став міні-зоопарк бібліотеки з його мешканцями.
Користувачів Інтернет-центру дитячої книгозбірні також залучають до різноманітних заходів. Минулого тижня на них чекала захоплива відео-вікторина «Правова відгадайка», під час якої діти шукали правопорушників у відомих казках та літературних творах. А наступного дня користувачі Інтернет-центру відшукували відповіді на актуальні екологічні запитання під час еко-гри «Ми – за життя без сміття».
Окрім того, попереднього тижня бібліотекарі центральної міської бібліотеки підготували вуличну виставку нової літератури та пропонували жителям міста познайомитися з новинками сучасної дитячої літератури: казками, оповіданнями енциклопедіями. Адже завдяки участі бібліотеки в Програмі поповнення бібліотечних фондів від Українського інституту книги, книгозбірня отримала нові сучасні видання. Це 827 книг різної тематики і жанрів: історія й народознавство, мовознавство, мистецтво, техніка, нон-фікшн, художня література для дітей та дорослих українських і зарубіжних авторів.
Поряд із цим, активно продовжують свою роботу Студія дизайну та краси «Креатив» та майстер-класи, під час яких учасники власноруч розписують одяг.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.231646225496679/231645635496738/