QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Що заплановано в громаді до Дня захисника і захисниці України

Через напружену ситуацію в країні більшість заходів, які планувалося провести протягом тижня до Дня захисника і захисниць України, Покрови пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва, переведено в онлайн формат.

Однак, 14 жовтня деякі заходи відбудуться «в живу».

Зокрема, о 10.00 біля координаційного центру волонтерів (колишнє відділення банку «Надра») розпочнеться акція «Напиши захисникові». Кожен зможе написати послання для військових, які потім відправлять олександрійським захисникам на фронт, а також долучитися до різних цікавих дійств, які прийдуться до смаку всім охочим поквитатися з «другою армією» світу.

Із 14.00 на площі Соборній діятиме виставка-продаж «Захисник баче – москаль скаче». З огляду на постійні обстріли запланований аукціон трансформували саме у такий безпечний формат. Кожен зможе прийти у зручний час та обрати для себе унікальну річ. Купуючи її, ви  допоможете нашим захисникам.

Також у цей день центром міста та парком імені Шевченка ходитиме Бавовнятко – сучасна міфічна істота, яка бавиться вогнем і палить бази російський окупантів. Всі охочі зможуть зробити з нею світлини за символічну плату.

Кошти, нагадаємо, волонтери збирають на придбання тепловізорів для військових. Адже за допомогою цього обладнання вони швидше і якісніше можуть відшукувати ворога вночі й знищити його.

Кожна гривня – це знищена ворожа ціль. До роботи!