QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

«Їхнє бачення майбутнього – це наш дороговказ»: Сергій Кузьменко зустрівся із представниками молоді в Олександрії

Напередодні, 5 липня, міський голова Сергій Кузьменко зустрівся із представниками молодіжного простору «Другий поверх» Аліною Касьяновою, Назаром Гуленком та Богданом Пилипенком. Молоді люди прийшли поділитися своїми напрацюваннями, новими ідеями та планами задля розвитку новоствореного простору та молодіжного руху в Олександрійській громаді.

Сьогодні ще тривають ремонтні роботи приміщення, де збираються юні жителі громади. Однак сам простір вже активно використовують для зустрічей, перфомансів, тренінгів та навчання.

Від самого початку міська влада також підтримує проєкт розвитку молодіжного простору «Другий поверх».

– Бачимо цю локацію як таку, що відкриватиме світ для молоді, тому що наше завдання дати можливості нашим дітям для інтеграції у цей світ.

Переконаний, що Україна – це член Європейського Союзу і наше майбутнє – у європейській родині. Нам потрібні такі сучасні, з гарною освітою люди, які втілюють у життя сміливі проєкти, – сказав очільник громади у ході зустрічі.

Тож під час діалогу обговорили поточні роботи, які проходять в приміщені молодіжного простору, найближчі плани з облаштування внутрішнього дворику, дизайнерські рішення та залучення міжнародних організацій до реалізації цього проєкту.

– Маю великі надії на молодь, тому що їхнє бачення майбутнього – це як дороговказ. Він дає відчути, що треба робити сьогодні, щоби через 5-10 років наше місто було таким, як вони його бачать. Адже наша земля і країна має бути для вас, наших дітей, – висловив впевненість Сергій Кузьменко.

Як писалося раніше, в Олександрії триває облаштування та організація роботи сучасного молодіжного простору, у якому молодь може навчатися, розвиватися, проводити своє дозвілля.

«Другий поверх», що знаходиться за адресою: проспект Соборний 65, створений у рамках програми «Розвиток та підтримка молоді Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та «UPSHIFT», яку реалізує ГО «СКЦ «Задзеркалля» у партнерстві з дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), за підтримки Іспанського агентства з міжнародного співробітництва в галузі розвитку.