QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко вручив державні нагороди військовослужбовцю та родинам загиблих захисників

18 липня у малій залі міської ради відбулося вручення державних нагород військовослужбовцю та родинам загиблих захисників.

– Ми живемо у тяжкий час – час випробувань для нашої країни. На жаль, в Олександрії було багато сумних, жалобних днів. Ми співчуваємо родинам загиблих, переживаємо ваш біль разом із вами. Схиляємо голови перед пам’яттю тих, кого немає разом з нами. Віримо в Збройні Сили України і дякуємо тим, хто сьогодні зі зброєю в руках боронить наше місто і країну, – зазначив міський голова.

Також перед присутніми виступив заступник начальника Олександрійської районної військової адміністрації Роман Домбровський.

Указом Президента України за мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі медаллю «За військову службу Україні» нагородили молодшого сержанта у відставці Віталія Купрієнка.

Згідно із Указом Президента України, державними відзнаками нагороджені (посмертно):
– орденом «За мужність ІІІ ступеня» капітан Валерій Скоренцов, який загинув під час виконання бойового завдання у Херсонській області;
– медаллю «Захиснику Вітчизни» солдат Богдан Галушка, який загинув під час виконання бойового завдання у Миколаївській області.

Наказом командира частини нагрудним знаком «66 механізована бригада сухопутних військ» нагороджено (посмертно) солдата Олександра Красюка.

Присутні вшанували пам’ять захисників хвилиною мовчання.